Sportet me dorë

KV Drita nënshkruan me lojtarin, Liam Keith Ludlow

 
Lojtari më i ri që i bashkohet klubit bardh e kaltër është Kanadezi, Liam Ludlow i cili luan në rolin e pranuesit.
Pas marrëveshjeve me disa sponsorë, KV Drita mëton titullin e kampionit këtë vit dhe ekipi nga dita në ditë po stabilizohet e përforcohet.
 

You Might Also Like