Futboll

Leonat Vitija e mbyll bashkëpunimin me FC Drita

Leonat Vitija e mbyll bashkëpunimin me ne

Ju njoftojm që me marveshje të dy anshme kemi ndërpre bashkëpunimin me futbollistin Leonat Vitija.

Vitija ishte bashkuar me klubin në sezonin 2022/23 dhe është paraqitur për klubin tonë në 55 ndeshje në të gjitha kompeticionet.

Klubi jonë FC DRITA i dëshiron shumë suksese Leonatit në vazhdim të karrierës.

Suksese Leonat🤍

You Might Also Like