Gjilan

Me pjesëmarrje masive në proces zgjedhor, Zhegra e Pogragja zgjedhin këshillat e tyre

Gjilan, 17 qershor 2019 – Me një pjesëmarrje masive të qytetarëve, fshati Pogragjë dhe ai Zhegër, kanë zgjedhur këshillat tyre prej shtatë anëtarësh dhe prijësit.

Në Zhegër, kryetar është zgjedhur Muhadin Haziri, ndërkaq në Pogragjë, Arton Fetahu.

Kryetari i Komisionit Komunal për zgjedhjen e këshillave të fshatrave, lagjeve dhe vendbanimeve, Avdyl Aliu, ka deklaruar se pjesëmarrja masovike e qytetarëve të këtyre dy fshatrave në proces, tregon se ata e kanë kuptuar rëndësinë e tij.

“Kjo pjesëmarrje masovike e qytetarëve, e forcon faktin se ata e kanë kuptuar rëndësinë që kanë këshillat në adresimin e kërkesave e propozimeve për projekte komunitare në Komunë, në të mirë të tyre. Jam shumë i kënaqur edhe me pjesëmarrjen e grave dhe të rinisë në këtë proces demokratik. Urime dhe suksese të zgjedhurve”, ka thënë Aliu.

Ndërkohë, në mbrëmje po mbahet procesi i zgjedhjes së këshillit të fshatit në Livoç të Ulët, prej të cilit do të dalë kryetari dhe përbërja e re shtatë anëtarëshe.

You Might Also Like