Gjilan

Livoçi Ulët zgjodhi Këshillit e Fshatit, mbi 300 pjesëmarrës në proces

Gjilan, 18 qershor 2019 – Me mbi 300 pjesëmarrës, Livoçi i Ulët ka zgjedhur të hënën në mbrëmje Këshillin e Fshatit të përbërë prej shtatë anëtarëve, ku kryetar u zgjodh Sami Mehmeti.

Mbarëvajtjen e procesit e ka përcjellë Komisioni Komunal për zgjedhjen e këshillave të fshatrave, lagjeve dhe vendbanimeve, i cili është i përbërë  sipas përfaqësimit politik të partive në Kuvend, dhe një përfaqësuesi të shoqrisë civile.

Kryetari i këtij Komisioni, Avdyl Aliu, ka njoftuar se zgjedhja e këshillit të Livoçit të Ulët është bërë me votim të fshehtë, duke shtuar se procesi ka shkuar mirë dhe pa asnjë problem.

You Might Also Like