LAJME

Policia për javën që e lamë pas

Statistika për periudhën kohore nga data 29.01.2020 deri më 04.02.2020

Incidente ——————————————– 41

Persona të arrestuar —————————————— 28

Aksidente trafiku me lëndime ——————————– 10

Aksidente trafiku me dëme materiale pa lëndime ——– 10

Tiketa ———————————————————– 998

Aksident me fatalitet —————————————— 1

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

“Vjedhje”

31.01.2020, Gjilan

Ankuesi M.K.SH ka raportuar Policisë së Kosovës se nga persona te panjohur i janë vjedhur stoli ari: unaza, hallka të dorës dhe gjësende tjera me vlerë.

Pas një pune efektive , mirë të organizuar njësitet hetuese të Policisë së Kosovës , stacioni policor i Gjilanit, kanë arritur ta identifikojnë, dhe arrestojnë të dyshuarin M.K.SH, i cili stolit e arit të vjedhura i kishte shitur tek argjendarit e qytetit, këtu në Gjilan.

Hetuesit policor kanë konfiskuar disa prej stolive të arit si dëshmi të cilat ishin të vjedhura.

I dyshimti është intervistuar në prezencë të avokatit mbrojtës.

Me vendim të Prokurorit, ndaj të dyshimtit është caktuar masa e ndalimit për 48 orë.

Rasti është duke u hetuar.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

“Posedim i substancave narkotike”

02.02.2020 , Viti, fshati Kabash

Policia e Kosovës njësitet anti drogë që veprojnë në Gjilan , në bashkëpunim me Prokurorin e Shtetit dhe me urdhër të Gjyqtarit të Procedurës Paraprake kanë kontrolluar shtëpia dhe objektet përcjellëse të të dyshuarit M.K.SH.

Gjatë kontrollit janë gjetur dhe sekuestruar këto dëshmi: një qantë, katër qese me substancë të dyshuar narkotike të llojit marihuanë me peshë të përgjithshme prej një (1) kilogram e dyqind e gjashtëdhjetë e gjashtë (266) gram, një peshore elektronike që shërben për matjen e substancës narkotike, katër parë gërshërë të llojeve të ndryshme si dhe një pako me foli të najlonit.

I dyshuari është arrestuar nga ana e Policisë së Kosovës, njësitet anti drogë dhe është intervistuar në prezencë të avokatit të tij mbrojtës.

Me vendim të prokurorit i dyshuari ndalohet për 48 orë.

Hetimet vazhdojnë.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

“Kanosje”

03.02.2020 , Viti

Ankuesja F.K.SH me qëndrim të përkohshëm në Francë ka raportuar se i dyshuari M.K.SH përmes rrjeteve sociale vazhdimisht e ka kanosur dhe ngacmuar ankuesen .

I dyshuari është arrestuar nga policia e Kosovës.

Gjate vitit te kaluar janë iniciuar tri raste të “Ngacmimit” si dhe një rast “Kanosje” , pra kundër te dyshimtit janë ngritur katër kallxime penale .

Me urdhër të prokurorit i dyshuari ndalet në mbajtje për 48 ore.

Rasti i referohet PTH-së

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

“Arrestimi i personave, për një rast “Vjedhje e rëndë” nga Policia e Kosovës, në Gjilan ”

04. 02. 2020, Gjilan, në Rr. “Mulla Idrizi” ,

Nga ana e policisë së Kosovës stacioni policor i Gjilanit janë arrestuar dy të dyshuar shqiptar shtetas të Kosovës, viti i lindjes (2000) dhe (2001) , për një rast “Vjedhje e rëndë’’.

Të njëjtit janë kapur në flagrancë derisa ishin duke kryer vjedhje të kabllove nga një automjet i parkuar i tipit “Furgon” pronë e ankuesit Shqiptar Shtetas i Kosovës, derën e të cilit dyshohet se e kanë hapur me forcë.

Këta të dyshuar së bashku edhe me dy të dyshuar tjerë të cilët për momentin gjenden në arrati, (të njohur për Policinë),dyshohet se tek vendi i njëjtë kanë kryer edhe dy raste tjera të “vjedhjeve” të kabllove ku vlera e përgjithshme e dëmit sipas ankuesit është e konsiderueshme.

Të dyshimtit janë intervistuar në prani të avokatëve mbrojtës.

Me vendim të Prokurorit të dyshuarit janë ndaluar në mbajtje për 48 orë.

Rasti është duke u hetuar.

You Might Also Like