Gjilan

Selver Xhelili: Urime 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas

Urime 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas Vajzat dhe gratë si në Kosovë, si në botë, u shtypën padrejtësisht për kohë shumë të gjatë. Protestat e tyre, lëvizjet feministe dhe ndërgjegjësimi për barazi gjinore ndryshoi mentalitetin shtypës për gratë. Prandaj, duhet të punojmë të gjithë për çdo ditë, për barazi gjinore, për përfshirjen e grave në vendimmarrje dhe për të promovuar barazinë në çdo fushë. Urime 8 Marsi, çdo vajze e grua, duke çmuar kontributin e tyre të vazhdueshëm në përparimin e Kosovës! Urojmë që barazia gjinore të jetë për 365 ditë për çdo vit, e jo vetëm për 8 Mars!

You Might Also Like