Futboll

Sherifi: I jam frikësuar skuadrës pejane

Sallah Sherifi, drejtor i Gjilanit

“Jam i kënaqur me futbollistët. Besa është një skuadër solide, i jam frikësuar skuadrës pejane. Na kanë sjellë shumë vështirësi gjatë ndeshjes. I përgëzoj futbollistët për fitoren e arritur”

“Me fitoren ndaj Prishtinës dhe Besës ne futemi në ecuri drejt suksesit. Tashmë i kemi dy ndeshje si vendas ku do të fukosohemi te kundërshtarët që i kemi. Nuk jam shumë i kënaqur pasi që kemi mundur të marrim më shumë pikë”, tha Sallah Sherifi.

You Might Also Like