Sportet me dorë

Shkelqim Ismajli i bashkohet Dritës

Të dashur sportdashës të qytetit tonë Gjilanit dhe ju volejbolldashës në përgjithësi ju njoftojmë me një lajm bombastik, ku kemi arritur marrëveshje me lojtarin ndër më të mirë në vendin tonë dhe jo vetëm Shkelqim Ismajli.

Ai është një nga lojtarët më të rëndësishëm në përfaqësuesen e Kosovës dhe me talentin e përvojen e tij do ta ndihmojë ekipin në synimin e realizimit të objektivave për këtë sezon.
Suksese Shkelqim !

You Might Also Like