Gjilan

Zhegra po i jep gjallëri dhe gjelbërim të paparë këtij vendi pitoresk

Këto investime i mirëpresin edhe qytetarët
Vendi ynë në Zhegër e Karadak ka resurse ende të pazbuluara veçanërisht në zonat malore Kohët e fundit, dëshira për investim dhe një jetesë sa më cilësore ka bërë që gjithnjë dhe më shumë sytë të kthehen nga zonat malore, që synojmë jo vetëm zhvillimin e ekonomive familjare e turizmit,
Një tjetër hap i rëndësishëm duke filluar, Mbjellja me fidanët e arras donacion nga Drejtoria e bujqësis

Kjo na bën të ndihem krenar për Bashkëvendasi tonë nga diaspora z.MURTEZ SABEDIN FAZLIU, Person i respektuar kontribues edhe nga e kaluara po bën investime në ketë zone që konsiderohet zona ma e frekuentuar çdo ditë po merr zbukurimin e kësaj zone

Komuna e Gjilanit ka kontribuar në zgjerimin dhe rregullimin e infrastruktures me zhavor shpresojmë në vazhdim Komuna duhet pasur me teper vullnetin maksimal për ta mbështetur për të ofruar mbështetje

You Might Also Like