Futboll

𝐎𝐥𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐁𝐢𝐥𝐚𝐥𝐥𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐞 𝐞𝐤𝐢𝐩𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐟𝐚𝐪ë𝐬𝐮𝐞𝐬 𝐔𝟐𝟏 𝐭ë 𝐊𝐨𝐬𝐨𝐯ë𝐬

Futbollisti Oltion Bilalli është përzgjedhur në seleksionin e radhës të ekipit U21 të Kosovës.

20 vjeçari do të jetë i grumbulluar me ‘dardanët’ për dy përballjet miqësore më 18 dhe 21 nëntor në Antalia të Turqisë.

Klubi i uron Oltionit një përfaqësim sa më pozitiv me fanellën ‘dardane’.

You Might Also Like