Viti

𝙆𝙧𝙮𝙚𝙩𝙖𝙧𝙞 𝙃𝙖𝙡𝙞𝙩𝙞 𝙢𝙚𝙧𝙧 𝙥𝙟𝙚𝙨𝙚̈ 𝙣𝙚̈ 𝙘𝙚𝙧𝙚𝙢𝙤𝙣𝙞𝙣𝙚̈ 𝙚 𝙣𝙟𝙚̈𝙫𝙟𝙚𝙩𝙤𝙧𝙞𝙩 𝙩𝙚̈ 𝙛𝙖𝙗𝙧𝙞𝙠𝙚̈𝙨 𝙨𝙚̈ 𝙩𝙚𝙠𝙨𝙩𝙞𝙡𝙞𝙩 “ 𝙀𝙖𝙜𝐥𝐞 𝙆𝙎” 𝙣𝙚̈ 𝙋𝙤𝙯𝙝a𝙧𝙖𝙣

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot fabrikën e tekstilit “Eagle KS” në Pozheran të Vitisë, e cila sot ka kremtuar një vjetorin e themelimit, ku mysafir ishte edhe i pari i kësaj komune. Me këtë rast kryetari Haliti, ka përgëzuar pronarin e kësaj fabrike, e cila kryesisht punon uniforma të punës dhe ka arritur që produktet e saj nga tekstili, ti eksportoj edhe jashtë vendit.

“ Është kënaqësi të shohësh se si në komunën tonë kemi afarist të suksesshëm, të cilët për një kohë të shkurtë kanë arritur suksese të mëdha. Siç jemi njoftuar kjo fabrikë ka të punësuar 22 punëtor dhe po prodhon uniforma të punës, të cilët janë të kërkuara në treg, dhe me një angazhim të madh kanë arritur të eksportojnë në vendet e ndryshme” , u shpreh kryetari Haliti. Përndryshe ky biznes është në pronësi të Nejaz Selimit nga Pozharani komuna e Vitisë.Aziz Zuka

You Might Also Like