Gjilan

Aksident komunikacioni në magjistralen Gjilan – Prishtinë

Një ndeshje komunikacioni ka ndodhur sot në magjistralen Gjilan – Prishtinë e  në të cilën janë shkaktuar dëme materiale, por fatmirësisht pa pësojë në njerëz.

Lexuesi i ynë i rregullt G. Isufi, nga afër ka para ngjarjen dhe na ka dërguar këtë foto. Policët e komunikacionit kanë apeluar për kujdes të shtuar, sidomos tashti kur komunikacioni është më i ngarkuar. Kryelajmi.com

You Might Also Like