Gjilan

Alban Hyseni: Çerdhe për secilin lokalitet

default

Çerdhe për secilin lokalitet

Me intensitet të lartë po vazhdojnë punimet në çerdhet:

Arbëria – në vlerë mbi 800.000.00€
Qarku 1 – në vlerë mbi 710.000.00€ me kapacitet për 120 fëmijë

Miresh – e destinuar për 60 fëmijë

Kemi aplikuar për çerdhe të re edhe në lagjen “Livadhet e Arapit” dhe adaptimin e çerdhes në fshatin Livoç i Epërm.

Edukimi i hershëm, rritja e përfshirjes të sa më shumë fëmijëve në të dhe çerdhet e reja janë disa nga zotimet tona që po realizohen

You Might Also Like