Gjilan

Dorëhiqet Agim Zuzaku, kryetar i degës së AAK-së në Gjilan

 

Agim Zuzaku u zgjodh kryetar i deges së AAK-së duke pasuar në këtë post Rexhep Kadriun, i cili e ka udhëhequr degën për dy mandate.
Agim Zuzaku ishte një aktivist i kamotshëm i AAK, ish-drejtor komune në një mandat.

Ne një përgjigjje për “Radio Star”, ka deklaruar se pas çdo procesi zgjedhor, nëse ka rezultate të mira duam ti marrim meritat, por duhet marrë edhe përgjegjësinë për këto rezultate shumë zhgënjyese.

Edhe pse në një periudhë shumë të shkurtër, është e pamundur të bëhen reforma dhe të arrihen rezultate në një parti siç është AAK, unë marrë përgjegjësinë për këtë situatë dhe e kam pa të arsyeshme të hap rrugën të tjerëve, që nënkupton se nuk do të jem më kryetar i degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovë në Gjilan. Gjithashtu, jap dorëheqje edhe nga të gjitha funksionet politike që kisha deri më tani në AAK.
Falënderoj të gjithë ata që i besuan vizionit tim dhe që më qëndruan afër gjat gjith kësaj kohe sa isha kryetar i degës.

Tani e tutje unë do ti kthehem punës shkencore!

________________________________

You Might Also Like