Futboll

Drita rikthen lojtarin e saj

Klubi i Futbollit Drita nga Gjilani ka rikthyer ish- lojtarin e saj dhe ish- kapitenin, Ardian Limani. Ky futbollist është rikthyer në klubin amë pas një aventure njëvjecare në KF Ferronikli nga Drenasi.

Ardian Limani nuk është përforcimi i vetëm i klubit bardh e kaltër nga Gjilani, i cili në radhët e veta ka sjellë edhe shumë futbollistë të tjerë.

You Might Also Like