Gjilan

Entuziazëm, unitet e frymë e madhe mobilizimi në LDK’në e Gjilanit

 

Dega e Lidhjes Demkoratike e Kosovës në Gjilan po vazhdon mobilizimin e madh, duke u përgatitur për zgjedhjet e jashtëzakonshme që do të mbahen më 6 tetor.

Në takimet e Shtabit të Degës, përfshirë kryesinë, kryetarët e nëndegëve, Forumin e Gruas dhe Forumin e Rinisë, të kryesuar nga nënkryetari në nivel qendror, njëherit udhëheqës i politikave të LDK’së në këtë fazë, Lutfi Haziri, ka mbretëruar uniteti e entuziazmi i të gjithëve, duke u rikonfirmuar mbështetja e fuqishme për kandidatën për kryministre, Vjosa Osmani.

Strukturat e LDK’së në Gjilan i kanë konfirmuar kryetarit Lutfi Haziri se nga e hëna do të fillojnë takimet në terren, duke filluar nga nëndegët e aktivet.

You Might Also Like