Gjilan

Gjilani stoliset me flamuj shtetëror

Kosova sivjet feston 12 vjetorin e pavarësisë, ndërsa komuna e Gjilanit është përkujdesur që që të fillojë me përgatitjet e shënimit të kësaj date të rëndësishme për vendin.

Komuna e Gjilanit, ka organizuar disa aktivitete për nder të 12 vjetorit të pavarsisës së Kosovës, në ora 11:00 Homazhe në nderim të dëshmorëve për pavarsinë e Kosovës, si dhe nga ora 17:00, në Teatrin e Qytetit organizohet Akademi për nder të dymbëdhjetë vjetorit të pavarsisë së Kosovës, në këtë akademi do të bëhet ndarja e çmimeve “ IDRIZ SEFERI “, NDERI I QYTETIT DHE HEROINAT E QYTETIT, kjo akademi do të përcjellet edhe me një koncert festiv me Sopran: Ardita Meni dhe Piano: Genita Hoxha. /RadioStar/

Foto të realizuara nga Visar Beqiri:

You Might Also Like