Gjilan

Gjykata mirëpret bashkëpunimin me Universitetin “Kadri Zeka”

 

Gjilan, 28.07.2021 – Kryetari i Gjykatës Themelore të Gjilanit, Ramiz Azizi gjatë ditës së mërkurë ka pritur në një takim Prorektorin për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin “Kadri Zeka”, Dukagjin Leka, i cili njëherit është edhe drejtues i Programit ENEML0S dhe Erasmus+.

 

Në këtë takim është biseduar për fillimin e semestrit të ri në Universitetin “Kadri Zeka” dhe fillimin e angazhimit të gjyqtarëve në mbajtjen e klinikave ligjore për studentët.

 

Kryetari Azizi ka mirëpritur këtë bashkëpunim, si dhe pranimin e studentëve për mbajtjen e praktikës një vjeçare në Gjykatë.

You Might Also Like