Gjilan

Gjykata Themelore e Gjilanit i dërgon telegram ngushëllimi familjes Ukshini dhe Prokurorisë Themelore

Gjykata Themelore e Gjilanit i dërgon telegram ngushëllimi familjes Ukshini dhe Prokurorisë Themelore

 

E nderuar familja Ukshini,

Te nderuar kolegë prokurorë,

Gjilan – 18.07.2020 – Gjykata Themelore Gjilan me dhimbje e pikëllim të thellë ka pranuar lajmin për ndarjen nga jeta të familjarit tuaj dhe kolegut tonë, prokurorit të Prokurorisë Themelore të Gjilanit, Ismet Ukshini.

Kryetari i Gjykatës, Ramiz Azizi në emër të Gjykatës Themelore në Gjilan, u shpreh ngushëllimet e sinqerta familjarëve, kolegëve dhe miqve për humbjen e më të dashurit të tyre.

Prokurori Ukshini, do të mbahet mend për profesionalizmin dhe korrektësinë. Prandaj, humbja e tij është humbje e madhe për sistemin e drejtësisë në vend.

I qoftë i lehtë dheu!

Me respekt!

Kryetari i Gjykatës Themelore Gjilan, Ramiz Azizi.

You Might Also Like