Sportet luftarake

Ilmi Mustafa e Ukë Blakaj në ndejën e fundvitit te familja e kampionit Altin Zogaj

Bashkë me kryetarin Ukë Blakaj, ishim të ftuar në ndejën e fundvitit nga familja Zogaj, Enveri dhe dy  djemtë Alzini dhe Altini.

Kënaqësi kur je i rrethuar me miq të mirë, atdhetar e të suksesshëm në diasporë.

Altini po i bënë krenarë të gjithë shqiptarëve me sukseset e tij deri në kampion i Evropës në IBO.

Për mua është dyfish krenari sepse kompania ime në Gjermani “Kroni”, është sponsor i tij.

Shqiptarët në diasporë kanë dëshmuar se janë të aftë në secilën sferë të jetës, e shumë raste të jenë edhe të parët, të jenë kampionë, si në sporte luftarake, në futboll, në shkencë etj.

Rinia jonë në Gjermani po shndërrohet në model edhe për kombet tjera dhe për vetë gjermanët dhe Gjermaninë. Krenar me ju!

You Might Also Like