Bujqësi

Isufi: Vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia

Vëmendjen po e kthejmë edhe kah bujqësia

Mbi 734 fermerë përfitues të subvencionimit me grurë nga Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, me mbi 140 ton farë!

Buxheti i Bujqësisë për vitin e ardhshëm është 100% më i madh krahasuar me këtë vit.

You Might Also Like