Gjilan

Ka ndërruar jetë edukatorja Florije Aliu

Drejtoresha e Arsimit në Gjilan, Albana Demiri ka shkruar:

Me pikëllim të thellë mora lajmin për ndarjen nga jeta të edukatores Florije Aliu.

Edukatorja Flora si gjithmonë rrezatonte pozitivitet, empati e dashuri për fëmijët.
Këshillat e saj do të mbeten të paharrueshme për ne.

Shpirti yt u prehtë në paqen e pasosur!

Ngushëllimet më të sinqerta Axhës Mustafë, Albesës, Arbës, Arbërit e gjithë familjes, kolegëve, dhe të gjithë atyre që e njohën.

You Might Also Like