KULTURA

Kalendari “FLAKA E JANARIT 2019” – GJILAN

FLAKA E JANARIT 2019- GJILAN

11 JANAR 2019 ( E Premte)

Ora-10:00- Homazhe para varrezave të dëshmorëve dhe lapidarit

Ora-10:30- Vizitë Kazermës së FSK-së në Gjilan

Ora-17:00- Ndezja e Flakadanit të Flakës Janarit 2019- para shtatorës së heronjëve Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha

17 JANAR 2019 ( E Enjte)

Ora- 16:00- Akademia e Flakës -në sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

Ora- 17:00- Peneli i Flakës –Ekspozitë Kolektive e Arteve Pamor- në Galerinë e Qytetit të Gjilanit

19 JANAR 2019 ( E Shtunë )

Ora- 14:00- Tryezë Shkencore për figurën e Mulla Idrizit-në Biblotekën e Qytetit të Gjilanit

20 JANAR 2019 ( E Diel)

Ora – 14:00 Akademia Përkujtimore për nder të Jonuz Musliut- në Sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

21 JANAR 2019 ( E Hënë)

Ora-14:00- Akademi Përkujtimore për Presidentin Dr.Ibrahim Rugova- në Sallën Teatrin e Qytetit të Gjilanit

Ora- 18:00- Mbrëmje Koncertale Artistike kushtuar kujtimit të heronjëve të Kosovës -në Sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

22-26 JANAR 2019 (E Martë, E Mërkurë, E Enjte, E Premte, E Shtunë)

Ora-19:00-Talia e Flakës – Festivali i Dramës Shqipe në Sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

28 JANAR 2019 (E Hënë)

Ora-14:00- Xixat e Flakës- Festival i këngës për fëmijë në Sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

31 JANAR 2019 (E Enjte)

Ora- 16:00- Pena e Flakës- Ora e madhe letrare në vendin e Biblotekën e Qytetit të Gjilanit

Ora – 20:00- Fest Flaka- në Sallën e Teatrit të Qytetit të Gjilanit

You Might Also Like