Gjilan

Kandidati i VV-së për kryetar vizitoi rrugën “Metush Krasniqi”

Komunikatë e VV-së:
 
Kryetari në ardhje i Komunës së Gjilanit Alban Hyseni, vizitoi rrugën Metush Krasniqi dhe u njoftua me problemet e qytetarëve që jetojnë në këtë zonë të qytetit.
 
Rrjeti i ujësjellësit, infrastruktura rrugore e ndriçimi publik janë disa nga problemet me të cilat përballen çdo ditë qytetarët e kësaj lagje.
 
U pajtuam që për nevojat bazike siç është uji i pijshëm duhet zgjidhje emergjente, ashtu siç u pajtuam se po kaq urgjente është edhe ndërrimi i qeverisjes komunale, ndryshim të cilin do ta bëjmë bashkë me 17 tetor!

You Might Also Like