ARSIMI

Këto janë kimistet e reja të Gjimnazit Natyror “Xhavit Ahmeti”

Njihuni me nxënëset e gjimnazit tonë ‘Kimistet e reja’ të cilat edhe gjatë pushimit veror kanë shkuar në shkollë për të punuar në projektin e tyre “Laboratori Yt”, synimi i të cilit është për më të mirën e nxënësve tanë. Projekti i tyre ka fokus lëndën e kimisë, qëllimi i të cilit është rritja e atraktivitetit në lëndën e kimisë dhe lehtësimi i saj për nxënësit tanë. Anëtaret e këtij projekti janë: Aurelë Shala, Blinë Arifi, Deniza Hamiti, Dëbora Kryeziu, Eda Rrahmani, Elsa Huruglica, Era Hoxha, Haxhere Azizi, Jonë Zeneli, Jora Ismaili dhe Rrezarta Ramadani./Aurela Shala – kryelajmi.com/

You Might Also Like