Sportet luftarake

KK Dardania fitoi pesë medalje në “Tetova Open”

Klubi I Karatesë Dardania nga Gjilani është stolisur me pesë medalje në Turneun “Tetova Open”, që është mbajtur në këtë qytet shqiptar të Maqedonisë. Siç ka theksuar Maliq Maliqi, zyrtar në KK Dardania, ky klub ka marrë pjesë me shtatë garues dhe mori një medalje të artë – Vlera Qerimi, tri të argjendta – Jusuf Sahiti, Dior Shillova e Valëza Maloku dhe një medalje të bronztë – Dren Hajdari.

 

You Might Also Like