Sportet luftarake

KK Drita fitoi tri medalje në Turneun “Zahir Pajaziti”

Klubi më i vjetër i karatesë në qytetin e Gjilanit KK Drita, ka  filluar t’a kthej lavdinë e dikurshme me rezultate pozitive, falë punës së palodhshme të trajnerëve të saj.

Në Turneun ” Zahir Pajaziti” që u mbajt sot, klubi KK Drita ka treguar performancë të shkëlqyer.

Nga 5 garues sa ishin pjesëmarrës, KK Drita u kthye me 3 medalje të bronzta.

Disiplina Kata

Idea Haziri vendi 3-të

Auron Ajeti vendi i 3-të

Nadon Hajdari vendi i 3-të

Alea Ajeti dhe Eror Haziri, kësaj radhe pa medalje.

You Might Also Like