Viti

Komuna e Vitisë dhe Caritas Kosova u dalin në ndihmë 40 familjeve në nevojë

 

Në kuadër të bashkëpunimit të Caritas Kosova dhe Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Viti, janë ndihmuar 40 familje vitiase. Këtij aksioni ju është bashkangjitur edhe Basri Aliu, Drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale i cili ndër tjerash falënderoj të gjithë bamirësit që po mendojnë edhe për ato familje të cilat kanë nevojë për ndihmë. Familjet janë ndihmuar kryesisht me veshmbathje dhe ushqim për fëmijë.

 

You Might Also Like