Gjilan

Komuniteti turk vendosi për projektin e asfaltimit të rrugëve

Komuniteti turk vendosi për projektin e asfaltimit të rrugëve

Ka vazhduar procesi i votimit në kuadêr të buxhetimit me pjesëmarrje nga Komuna e Gjilanit në bashkëpunim me USAID-in.

Sot, në sallën e Kuvendit Komunal në Gjilan ështê mbajt takimi i dytë me komunitetin turk.

Drejtoresha e Administratës së Përgjithshme Arbenita Sopi Haziri, tha se përmes procesit të votimit në buxhetimin me pjesëmarrje, komuniteti turk vendosi për projektin e asfaltimit të rrugëve.

Komuniteti turk mori pjesë dhe vendosi.

You Might Also Like