Sporte të tjera

Kosova pjesëmarrëse në Kongresin e Federatës Botërore të Badmintonit

Në Kongresin e 84-të të Federatës Botërore të Badmintonit, që po mbahet në Kuala Lumpur të Malajzisë, Kosova po merr pjesë me dy delegatët e saj, Lulzim Haziri- Kryetar dhe Blerim Sylejmani- Sekretar i Përgjithshëm.

You Might Also Like