Viti

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira uron besimtarët mysliman fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit

 

 

Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira në prag të fillimit të Muajit të shenjtë të Ramazanit, ka uruar sot të gjithë besimtarët mysliman. “ Të nderuar besimtarë mysliman, sot në emër të Kuvendit Komunal të Vitisë, por edhe në emrin tim personal dëshiroj të ju urojë me rastin e fillimit të muajit të shenjtë të Ramazanit.

Muaji i Ramazanit është muaji i solidaritetit midis neve. Urojë që në këtë muaj solidariteti dhe humaniteti të jetë edhe më e madhe dhe të jemi pranë atyre që kanë nevojë për ndihmën tonë. Besimtarë mysliman ju urojë agjërim të lehtë e të pranuar” thuhet ndër tjerash në urimin e Kryesuesit Piria. A.Zuka

You Might Also Like