Viti

Kryetari Haliti dhe Kryesuesi Pira vizitojnë aneksin e rrugës “Ramë Abdyli” në Pozharan

 

 

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti i shoqëruar nga Kryesuesi i Kuvendit Komunal të Vitisë, Naim Pira kanë vizituar sot lokalitetin më të madhë të komunës  Pozharanin, konkretisht ankesin e rrugës “Ramë Abdyli” që u asfaltua.

Asfaltimi i kësaj rruge është mirëpritur nga banorët. Përndryshe Komuna e Vitisë, po vazhdon me  realizimin e projekteve  të ndryshme në infrastrukturore në rregullimin e infrastrukturës rrugore në të gjitha lokalitetet e saj.Aziz Zuka

You Might Also Like