Sportet me dorë

KV Drita fiton bindshëm ndaj Prishtinës

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 13
KV PRISHTINA 75 0-3 KV DRITA
(18:25,16:25,14:25)

KV DRITA

Dhuratë SYLEJMANI: 20 pikë
17 të fituara nga 28 sulme me 61%,
26 pranime me 62%,
3 Shërbim dhe
6 pikë të humbura.

Loresa AVDYLI: 18 pikë
14 të fituara nga 27 sulme me 52%,
2 Blloka
2 shërbime dhe
5 pikë të humbura.

Valmira RAMADANI: 9 pikë
7 të fituara nga 10 sulme me 70% dhe
1 pikë të humburë.

Venera KADRIU:5 pikë
5 të fituara nga 7 sulme me 71%,
4 pranime me 71% dhe
1 pikë të humburë.

Ceren YILMAZ: 5 pikë
2 të fituara nga 4 sulme me 50%,
1 Bllok
2 shërbime dhe
3 pikë të humburë.

Melek ERBUĞA: 3 pikë
1 të fituara nga 2 sulme me 50%,
1 shërbime dhe
pikë të humbura ska.

Irem YILMAZ: 4 pikë
3 të fituara nga 12 sulme me 25%,
7 pranime me 71%,
1 shërbime dhe
4 pikë të humburë.

Adelajda PRENGA:
4 pranime me 100% dhe
pikë të humbura ska.

Agnesa HAJDARI:
8 pranime me 62% dhe
pikë të humbura ska.

#DritaFamilja
#Champions
⚪️🔵

You Might Also Like