Sportet me dorë

Nesër ditë e finaleve në “Bashkim Selishta-Petriti” të Gjilanit

Dy ekipet e volejbollit në konkurrencën e meshkujve dhe atë të femrave do të luajnë finalet e tyre për Kupën e Kosovës në Volejboll në Palestrën e Sporteve “Bashkim Selishta – Petriti” në Gjilan.

Fillimisht, në ora 14 do të përballen Drita në konkurrencën e meshkujve me KV Ferizaj, e më pas në ora 16, në konkurrencën e femrave do të përballen Drita kundër M-Technologie. Ndeshja e fundit do të jetë në transmetim të drejtpërdrejt në RTK1.

 

You Might Also Like