Sportet me dorë

KV Drita kualifikohet në finlen e Kupës së Kosovës

1/2 Gjysëmfinalja e Kupës së Kosovës 2023
Kupa Kosovës 2023 | 1/2 Finales
KV M-Technologie – KV DRITA 1-3
(21:25, 26:24, 20:25, 23:25)
KV DRITA
Loresa AVDYLI: 22 pikë
21 të fituara nga 43 sulme me 49%,
1 bllok dhe
10 pikë të humbura
Venera KADRIU: 18 pikë
15 të fituara nga 46 sulme me 33%,
2 bllok,
1 shërbim
23 pranime me 65% dhe
16 pikë të humbur
Megi BISLIMI: 13 pikë
11 të fituara nga 33 sulme me 33%,
2 shërbim,
38 pranime me 74% dhe
9 pikë të humbura
Aquincia STRAMBLER: 13 pikë
10 të fituara nga 18 sulme me 56%,
2 blloka,
1 shërbim dhe
7 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 9 pikë
6 të fituara nga 14 sulme me 43%,
3 bllok dhe
4 pikë të humbura
Melek ERBUĞA: 4 pikë
2 të fituara nga 5 sulme me 40%,
1 bllok,
1 shërbim dhe
1 pikë të humbur
Adelajda PRENGA:
21 pranime me 86% dhe
Pikë të humbura s’ka.

You Might Also Like