Sportet me dorë

KV Drita mundi edhe Skënderajn

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 19-të
KV DRITA 3-1 KV SKENDERAJ
(25:22,23:25,25:14,28:26)
KV DRITA
Dhuratë SYLEJMANI:25 pikë
23 të fituara nga 54 sulme me 43%,
37 pranime me 49%,
1 Bllok,
1 Shërbim dhe
16 pikë të humbura.
Venera KADRIU :18 pikë
13 të fituara nga 32 sulme me 41%,
1 Bllok,
4 Shërbim dhe
9 pikë të humbura.
Loresa AVDYLI: 13 pikë
11 të fituara nga 38 sulme me 29%,
2 Shërbime dhe
7 pikë të humburë.
Valmira RAMADANI:11 pikë
8 të fituara nga 21 sulme me 38%,
3 Blloka dhe
3 pikë të humburë.
Ceren YILMAZ: 4 pikë
4 të fituara nga 8 sulme me 50%,
pikë të humbura ska.
Melek ERBUĞA:4 pikë
2 të fituara nga 6 sulme me 33%,
2 Blloka dhe
5 pikë të humbura.
Vlora BERISHA:3 pikë
2 të fituar nga 4 sulme me 50%
1 Bllok dhe
pikë të humbura ska.
Adelajda PRENGA:
9 pranime me 67% dhe
pikë të humbura ska.

You Might Also Like