SPORTI

Ky është vendimi i Qeverisë për aktivitetet sportive

Vendimi i qeverisë për aktivitetet sportive:

“Lejohen aktivitetet sportive vetëm për qëllime profesionale në hapësira të mbyllura dhe të hapura pa prezencë të publikut, dhe të cilat duhet të realizohen në përputhje me protokollet vendore dhe ndërkombëtare sportive”, thuhet në vendimin e fundit të Qeverisë së Kosovës.

Këto masa hyjnë në fuqi nga data 7 prill deri me 18 prill 2021.

You Might Also Like