OPINION

A meritojnë dëshmorë e kombit të lihen në emër të rregullimit të lapidarit zvarrë nëpër tokë

Rasti me eklatant është në fshatin Cërnicë të Gjilanit ku komuna simbolin e shenjët të UCK-së dhe dy figurave tash e dy vjet nuk i vendos aty ku e kanë vendin por mbeten të shtrirë për toke pa kujdesin e askujt. Dy dëshmorë e kombit Urim Mehmeti dhe Arben Isufi nuk janë vendosur aty ku ishin dy vjet më parë. Turp është për komunën që në emër të rregullimit të lapidarit zhvendos në rrugë simbolet kombëtare. Izmi Zeka.

You Might Also Like