Futboll

Munishi: Neve nuk na interesojnë matematikat

Kryetrajneri i Gjilanit, Ismet Munishi, ka vlerësuar lartë skuadrën e tij dhe ka shtuar se është e vetmja ekip që luan futboll, duke aluduaur që nuk luajnë me matematika.

“Lojën e skuadrës time e vlerësoj shumë lartë, jemi e vetmja skuadër që luajmë futboll. Jam shumë i kënaqur me futbollistët që u inkuadruan në ndeshje”.

Sot për herë të parë me duhet të them që e kam fituar ndeshjen nga zëvendësimet, sepse futbollistët që i kisha nga minuta e parë më të vërtetë ishin shumë të lodhur. Ne kemi luajtur ndeshje vetëm dy ditë më parë” ka thënë Munishi.

You Might Also Like