Futboll

Nazmi Rama, kryetrajner i Vllaznisë së Pozharanit

Mirë se vjen Nazmi Rama
Sot në ambientin e stadiumit të Kf Vllaznia klubi ka arritur marrëveshje me Trajnerin Nazmi Rama
Pas një mbledhje të stafit drejtues dhe stafit teknik, u vendos që Nazmi Rama të merrte drejtimin e skuadrës.
Klubi i dëshiron mirëseardhje trajnerit të ri në skuadër , duke i dëshiruar suksese në arritjen e qëllimeve të vendosura së bashku me skuadrën tonë.

You Might Also Like