Gjilan

Në Gjilan do të strehohen edhe 70 qytetarë të zonave të prekura nga tërmeti

Intelektualët në bashkpunim me qytetarët e Gilanit si dhe me kompaninë e autobusëve “Egnatia” sollën 70 qytetarë të zonave të prekura nga tërmeti për strehim në qytetin tonë.

Janë sistemuar 10-të familje te vullnetarët e qytetit tonë që kanë pasur dëshirë ti strehojnë familjet në shtëpitë e tyre.

I faleminderojmë të gjithë qytetarët tonë për gatishmërinë e treguar.

You Might Also Like