Sportet luftarake

Në KK Drita sukseset nuk mungojnë

Për nderë të Ditës së çlirimit të qytetit, Komuna e Gjilanit shpalli më të mirët e vitit qershor 2016 – qershor 2017. Në mesin e më të mirëve ishte edhe Erit Bajrami anëtari i Klubit të Karatesë “Drita” Gjilan. Kurse anëtari tjetër i Klubit Elhami Shabani (UKI) u shpall Sportisti i Vitit.

“Për këtë përzgjedhje e falënderojmë komunën për profesionalizëm, si dhe këto shpërblime janë një motiv shtesë  për sfidat e ardhshme që na presin”, ka thënë  trajneri Blerim Hajdari oss!!

You Might Also Like