ARSIMI

Nxënësit e shkollës “Dr.Asllan Elezi” shënojnë Ditën e Sindromës Down

Nxënësit e SHMLM “Dr. Asllan Elezi” në Gjilan shënuan këtë ditë në shenjē përkrahjeje për personat me Sindromën Down. Me këtë rast, ata punuan vizatime, mbishkrime, bënë lojëra me top dhe aktivitete të tjera brenda kompleksit të shkollave të mesme në Gjilan me qëllim të ndërgjegjësimit, që personat e tillë të mos paragjykohen dhe të mbështeten në vazhdimësi.

You Might Also Like