ARSIMI

Në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti” u shënua Dita e Lumturisë

Në Gjimnazin Natyror “Xhavit Ahmeti” është shënuar Dita e Lumturisë me një aktivitet simbolik, i cili në këtë ditë ka për qëllim ndërgjegjësimin se sa ka vlerë lumturia në jetën tonë!

Shkollat më të lumtura janë ato që i bëjnë të gjithë të ndihen që i përkasin një komuniteti, ku janë të mirëpritur, të sigurt dhe ku mund të jenë vetvetja.

Viola Bunjaku, XI-3

You Might Also Like