Kamenicë

Përkujtohet jeta dhe vepra e Shefik Beqiri- Komandant Dardani

Me rastin e 4 vjetorit të vdekjes së Komandantit të UÇK-së, Shefik Beqiri-Komandant Dardani, nën patronatin e Komunës së Kamenicës dhe bashkëpunimit me këshillin organizativ të Fshatit Kopernicë, është lartësuar vepra e tij. Në përkujtimin e tij, u bën homazhe tek varri i tij, ku poashtu ishte organizuar edhe një Akademi Përkujtimore në Shtëpinë e Kulturës në Kamenicë.

You Might Also Like