Viti

Nxënësit e shkollës së mesme mikse “Kongresi i Manastirit” të Pozharanit morën pjesë në një ligjiratë interaktive me përfaqësues të Dhomave të Specializuara të Kosovës direkt nga Haga

 

Nxënësit e shkollës së Mesme Mikse  “Kongresi i Manastiri” në Pozharan të shoqëruar  Shoqeruar nga Drejtori Mifail Halabaku dhe Profesori Drilon Pira, kanë patur rastin të marrin  pjesë në një ligjeratë interaktive të organizuar nga “Youth Initiative for Human Rights Kosovo” me përfaqsues nga Dhomat e Specializuara të Kosovës direkt nga Haga.

Siç u njoftuam nga Drilon Pira, nxënësit gjatë këtij kontakti dhe bashkëbisedimi me përfaqësuesit e ktyre dhomave patën rastin të mësojnë  shumë çështje dhe të dhëna rreth mandatit, struktures, legjislacionit e mënyrës së procedimit të rasteve para kësaj gjykate  e  sipas tyre  interesimi i nxënësve ishte jashtëzakonisht i madh.

Aziz Zuka

You Might Also Like