Gjilan

OJQ “Gruaja Hyjnore” mbanë debat me 30 shtator për Ditën Botërore të Moshuarve

OJQ “Gruaja Hyjnore” mbanë debat me 30 shtator për Ditën Botërore të Moshuarve

Organizata jo qeveritare “Gruaja Hyjnore” me 30 shtator, duke filluar nga ora 10:00 në Restaurant
“Bujana” tek Sheshi, do të mbanë diskutim publik për nder të 1 tetorit “Dita Botërore për
të Moshuar”.

Këtë e organizon, OJQ “Gruaja Hyjnore “ në bashkëpunim me Drejtorinë e Shëndetësisë dhe Mirëqenjës Sociale znj.Aurora Osmani-Buca drejtoreshë.

Në këtë diskutim publik do të jetë edhe kryetari i Komunës së Gjilanit Alban Hyseni.

Në tryezën e diskutimit do të diskutohet për temën “Kontributet pjesëmarrja dhe roli i të
moshuarve në shoqëri”.

OJQ “Gruaja Hyjnore” nga Gjilani është mjaft e zëshme në të gjitha aktivitetet në shoqëri.

You Might Also Like