SPORTI

Përfundoi gara TOP 5 në Badminton

 

Gara u mbajt në Gjakovë në këto grupmosha U-15, U-17, U-19 vajza dhe djem, më 29-30.05.2021

Në kategorinë U-15 vajzat

Vendi i parë : Suela Keka (Klubi Rogana-Kamenicë)

Vendi i dytë: Jarita Bislimi ( Klubi Ulpiana-Prishtinë)

Vendi i tretë: Loreta Zhdrella ( Klubi Ulpiana-Prishtinë)

 

U-15 djemtë

Vendi i parë: Dior Thaqi ( Klubi Vëllaznimi-Gjakovë)

Vendi i dytë : Altin Basha ( Klubi Arbëria-Kamenicë)

Vendi i tretë: Etnor sylmetaj (Klubi Vëllaznimi-Gjakovë)

 

U-17 vajzat

Vendi i parë: Fiona Mustafa ( Klubi Don Bosko-Gjilan)

Vendi i dytë: Elona Malaj ( Klubi Ulpiana-Prishtinë)

Vendi i tretë: Ema Haxhiu ( Klubi Vëllaznimi -Gjakovë)

 

U-17 djemtë

Vendi i parë: Baton Haxhiu ( Klubi Vëllaznimi -Gjakovë)

Vendi i dytë : Atlantik Ukshini ( Klubi Don Bosko-Gjilan)

Vendi i tretë : Lorik Morina ( Klubi Arbëria-Kamenicë)

 

U-19 vajzat Vendi i parë:

Olsa Zymberi ( Klubi Don Bosko- Gjilan)

Vendi i dytë: Arjanita Morina ( Klubi Arbëria-Kamenicë)

Vendi i tretë: Valjeta Morina ( Klubi Rogana- Kamenicë)

 

U-19 djemtë

Vendi i parë: Albi Kallaba ( Klubi Rogana-Kamenicë)

Vendi i dytë : Fion Kastrati ( Klubi Don Bosko-Gjilan)

Vendi i tretë: Flagrant Thaqi ( Klubi Rogana-Kamenicë)

 

Këta garues do ta përfaqësojnë Kombëtaren e Kosovës në garat ndërkombëtare. Gara u karakterizua me rivalitet të madh mes garuesve. Përzgjedhja e garuesve në TOP 5 më të mirët u bë në bazë të rezultateve të garave të kaluara gjatë stinorit pranveror të mbajtura në kampionatin individual, çifte dhe mikse.

You Might Also Like