Futboll

Përgatitësi atletik Abdullah Biricik pjesë e FC Drita

Klubi  FC DRITA ka plotësuar stafin teknik me trainerin atletik Abdullah Biricik.

Abdullah Biricik sot ka firmosur kontratën dhe do të zë vendin e Christos, i cili mbylli bashkëpunimin në fund të këti viti dhe kështu Abdullah do plotësoj shtabin teknik të trainerit Zekirija Ramadani.

KKlubi i FC Drita i dëshiron mirëseardhje Abdullah Biricik në familjen bardhë e kaltër!

You Might Also Like