Gjilan

Policia kërkon ndihmë për gjetjen e këtij personi

PËRSHKRIMI: PERSON I HUMBUR  
Policia e Kosovës, Drejtoria rajonale e Policisë Gjilan kërkon nga qytetarët  dhe mediat e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për qytetarët  dhe mediat e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për identitetit apo vendndodhjen e personit në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës në stacionin më të afërt policor apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë’’[email protected] dhe numrat kuestarë:192; ë Kosovës që kushdo që ka informacion për identitetit apo vendndodhjen e personit në foton e bashkangjitur, të e Kosovës në stacionin më të afërt policor apo përmes aacionit digjital “Lajmëro Policinë’’, E- @kosovopolice.com dhe numrat kujdestarë:192; 03850807001.
Policia e Kosovës, Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan, bazuar në ligjin për publikimin e imazheve-fotografive dhe shënimeve të tjera të personit të kërkuar dhe në bazë të autorizimit të Prokurorisë Themelore në Gjilan, me qëllim të identifikimit dhe gjetjes së personit, lëshon këtë,
 
Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët dhe mediat
Agron (Rifat) Halimi lindur me 05.12.1981, me adrës banimi në fshatin Bresalc- Komuna Gjilan, është larguar nga shtëpia që nga data 25.03.2024 me veturën Golf V ngjyrë hiri me
06-810-BL dhe që atëherë nuk dihet vendndodhja e tij.
 
Policia Kosovës, Drejtoria rajonale e Policisë Gjilan kërkon nga qytetarët  dhe mediat e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për identitetit apo vendndodhjen e personit në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës në stacionin më të afërt policor apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro
Policinë’’, E-mail: [email protected] dhe numrat kujdestarë:192; 03850807001.
Të dhënat e juaja do të ruhen në konfidencialitet të plotë.

You Might Also Like